25/9 Baas boven Baas 5+

door Poppentheater Max Verstappen

Dat is gek! De bevers willen ineens de baas zijn in het bos. Mevrouw Uil mag niet eens meer takjes sprokkelen voor haar nest. Mevrouw Uil en haar vrienden Mier en Konijn laten het er niet bij zitten. Mier gaat naar de Beverdam om de Beverbaas te stoppen. Maar gaat dat lukken? Of worden de bevers echt de baas?

Een spannend, humoristisch én leerzaam verhaal over helden, dappere daden en opkomen voor wie je lief is met een knipoog naar de 2e wereldoorlog.

Met zijn poppen reist Max door het hele land. Een onvergetelijke ervaring wil hij de kinderen bezorgen met zijn spel. ‘Voor kinderen zijn het echte wezens,’ zegt Max over zijn poppen. ‘Hun fantasie is zo rijk dat zij moeiteloos van alles waarnemen wat ik niet eens laat zien.’ Elke voorstelling is ook voor Max zelf nog steeds een betoverende belevenis.

Als regisseur, schrijver en producent van poppen werkte Max mee aan bekende televisie producties. Hij heeft verschillende prijzen en nominaties ontvangen, onder andere op het International Children’s Filmfestival in Chicago en op het CineKid Kinderfilmfestival.

Leuk nieuwtje: Poppenmaker Max Verstappen naar Speelgoedmuseum (Uit) (hanzestad.nl)


datum: zondag 25 september 2022
locatie: De Sprong, Aert Willemsstraat 8, Volkel
leeftijd: vanaf 5 jaar

aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,

Reserveren verplicht. Kijk op de pagina Kaartverkoop voor de instructies.