16/9 Baas boven baas 5+ (herkansing) Uitverkocht

door Poppentheater Max Verstappen

Dat is gek! De bevers willen ineens de baas zijn in het bos. Mevrouw Uil mag niet eens meer takjes sprokkelen voor haar nest. Mevrouw Uil en haar vrienden Mier en Konijn laten het er niet bij zitten. Mier gaat naar de Beverdam om de Beverbaas te stoppen. Maar gaat dat lukken? Of worden de bevers echt de baas?

Een spannend, humoristisch én leerzaam verhaal over helden, dappere daden en opkomen voor wie je lief is met een knipoog naar de 2e wereldoorlog.

Max Verstappen is geen onbekende op het Theaterspoor. In de loop der jaren speelde hij meerdere voorstellingen, zoals Egel en de trollebol, Cor Kraai in de wolken, Het boek van Eekhoorn en De hik van Rembrandt.

Max Verstappen is professioneel poppenspeler en poppenmaker met ruim 25 jaar ervaring. Naast zijn eigen poppentheater- en TV producties verwierf hij veel erkenning door zijn bijdragen aan verfilmingen van de boeken van Annie M.G. Smidt (Otje, Ibbeltje), schooltelevisie en verschillende grote musicalproducties. Kijk maar eens op www.maxverstappen.nl.


datum: woensdag 16 september 2020
locatie: Eigen Herd, Rooijsestraat 32, Uden

leeftijd: vanaf 5 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,–

Let op! Het maximum aantal deelnemers is 60. We laten de kinderen zoveel mogelijk voorin zitten op bankjes en stoelen. Ouders zitten in een kring achterom de kinderen.
Het aantal volwassenen dat we verantwoord kunnen ontvangen is beperkt. Wij willen je daarom vragen om – als het even kan – met 3 of 4 kinderen te komen.

Uitverkocht

https://youtu.be/GoycsHi2aKg