25/10 Boomwhakalaa!! 6+

door Drumdrumdrum

BOOMWHAKALAA!! is een vrolijk spektakel voor jong en oud, met trommels en ritmes van over de hele wereld. De voorstelling zit vol sketches en Caribische liedjes waarbij het onmogelijk is om stil te zitten.

De groep van de Curaçaose percussionist Roël Calister gebruikt bekende en minder bekende instrumenten zoals de kachu, de tambu en het speciaal voor deze voorstelling gemaakte BoomInstrument, ook wel Boomophone genoemd! Iedereen mag meedoen met de ‘boomwhackers’, kleurrijke plastic buizen waarmee je muziek kan maken. Het concert is een ware percussie-explosie met ongekende klankkleuren en meezingliedjes voor iedereen.

Voor je het weet heb je zelf een boomwhacker in de hand en doe je mee met de muzikanten van BOOMWHAKALAA!!

Een voorstelling van Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Een spetterend concert voor de hele familie!

cast: Djem van Dijk, Danny Rombout en Roël Calister
meer info: www.drumdrumdrum.nl

Let op: Deze voorstelling is in plaats van de eerder, foutief aangekondigde ‘Banwakaboom’.


datum: zondag 25 oktober 2020 (herfstvakantie)
locatie: Dorpshuis De Phoenix, Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk
leeftijd: vanaf 6 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,–

Let op! Het maximum aantal deelnemers is 60. We laten de kinderen zoveel mogelijk voorin zitten op bankjes en stoelen. Ouders zitten in een kring achterom de kinderen.
Het aantal volwassenen die we verantwoord kunnen ontvangen is beperkt. Wij willen je daarom vragen met 3 of 4 kinderen te komen.

Kaarten reserveren vanaf 1 september. Kijk verder op kaartverkoop