4/10 Feestelijke aftrap Kinderboekenweek 4+

De leukste week van het jaar staat weer voor de deur: de Kinderboekenweek! Dit jaar is het thema ‘Bij mij thuis’. Daarom nodigen Theaterspoor, Kunst&Co en Bibliotheek Uden jou uit om op bezoek te komen bij ons thuis in het Mondriaanhuis.

Op woensdag 4 oktober gaat de Kinderboekenweek van start. Van 14.00-17.00 uur is er van alles te doen voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8. Er is voor ieder wat wils!

Op het podium kun je om 14.00, 15.00 en 16.00 uur genieten van de bijzondere voorstelling ‘Bij de Buren Gluren’ (4+) van Moniek Smeets. Tijdens deze voorstelling komen een heleboel huisjes met een heleboel bewoners voorbij. Je maakt kennis met Juffrouw Koppens, Meneer Voetveeg, de Helpende Handjes en de Vrije Voeten. Alle bewoners hebben hun eigen pleziertjes en probleempjes. We volgen ze zowel binnen als buitenshuis en overal gebeurt wat. (duur: 20 minuten)

Op de jeugdafdeling van de Bibliotheek kun je een speurtocht volgen en in de prentenboekenhoek wordt er voorgelezen uit de mooiste ‘Bij mij thuis’ boeken.

In de werkplaats InC kun je je eigen raam ontwerpen. Hoe zou jouw raam eruit zien als je het helemaal zelf mocht versieren? Je kunt het raam open knippen en er door heen kijken en op de foto bij het green screen.

Deze openingsmiddag is gratis te bezoeken.

Kaartjes voor de voorstelling zijn te reserveren door te mailen naar reserveer@theaterspoor.nl.

Let op: de voorstellingen van 14.00 en 15.00 uur zitten vol! Maar je kunt sowieso terecht bij de andere activiteiten.

Zien wij jou ‘Bij ons thuis in het Mondriaanhuis’?


datum: woensdag 4 oktober 2023
locatie: Mondriaanhuis, Mondriaanplein 16-18, Uden

leeftijd: vanaf 4 jaar