20/10 De Liedjesatlas 5+ bijna uitverkocht!

door Izaline, Peer, Thijs, Daniel en Roël

Peer, Izaline, Thijs & Daniel reizen in deze voorstelling samen de wereld rond en zingen de leukste traditionals van de landen die ze aandoen. Wat maakt de leukste kok van Suriname klaar? Hoe ziet een school in Afrika er uit? Welke dieren wonen er in Indonesië? Wat krijg je in een Spaans restaurant op je bord?

Ras entertainer Peer de Graaf, zangeres Izaline Calister (ook wel de koningin van Curaçao genoemd), pianist Thijs Borsten en gitarist Daniel Moraes laten kinderen horen en ervaren wat hun leeftijdgenoten in andere landen leuk vinden en met wat voor muziek zij daar groot worden.

Laatste nieuws: Roël Calister komt met zijn percussie de begeleiding versterken. Roël – de broer van Izaline – stond al eerder in de Pul met zijn groep Drum Drum Drum.

De Creatieve Speelplaats van Kunst & Co gaat deze middag mee op reis. De koffers zijn gevuld met verschillende materialen. Na de voorstelling kunnen kinderen als souvenir zelf een ansichtkaart maken. Inspiratie uit de voorstelling en zelf kiezen met welk materiaal. De gemaakte ansichtkaarten mogen mee naar huis en misschien wel op de post naar een vriendje of vriendinnetje.

Organisatie: Theaterspoor i.s.m. De Pul

Datum: Vrijdag 20 oktober 2017
locatie: De Pul, Kapelstraat 13, Uden
leeftijd: vanaf 5 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: gratis, maar wèl reserveren! Niet meer via mail, maar via Theaterspoor-mobiel 0648482813