1/11 De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen 5+

door Meneer Monster

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen…

Meneer Monster heeft deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong èn oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen.

Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Eerdere producties waren ‘De Gruffalo’, en ‘Poep! Over een kleine mol’ en – in 2015 nog in De Horst – ‘Fantastische Meneer Vos’.

Script: Richard Tulloch; vertaling: Edward van de Vendel; regie: Liesel Badorrek; spel: Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem

Theaterspoor organiseert deze voorstelling i.s.m. Theater De Horst.

datum: woensdag 1 november
locatie: De Horst, St. Josephplein 14, Venhorst
leeftijd: vanaf 5 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 6,– (voorverkoop via www.dehorstvenhorst.nl)

Stand per 5 oktober: nog 14 kaartjes beschikbaar