30/12 Geel 2+ (verplaatst)

door Mime Wave

Een magische, muzikaal mimespel in een gele stad

In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie.

Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia Anastasiia Liubchenko de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weg gaan.

Spel / makers: Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku, Thijs Felperlaan
Concept: Anastasiia Liubchenko
Dramaturgie: Dorien Folkers
meer info over Mime Wave: www.mimewave.com


datum: woensdag 30 december 2020
locatie: Het Wapen van Reek, Nieuwe Heytmorgen 20, Reek

leeftijd: vanaf 2 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,

Let op! Het maximum aantal deelnemers is 60. We laten de kinderen zoveel mogelijk voorin zitten op bankjes en stoelen. Ouders zitten in een kring achterom de kinderen. Je kunt eventueel je kind op schoot houden.
Het aantal volwassenen dat we verantwoord kunnen ontvangen is beperkt. Wij willen je daarom vragen met 3 of 4 kinderen te komen.

Kaarten reserveren vanaf 1 september. Kijk verder op kaartverkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *