11/10 De keos van Kees 6+

door Tg. AAA

Voel jij ook wel eens heel veel? Van alles tegelijk? Heb je dan het gevoel dat je kan ontploffen? En als je dan ontploft wil je dan verdwijnen? En als je verdwijnt, waar ga je dan naar toe? Zijn je emoties dan weg? En hoe kom je daarna weer tevoorschijn?

Kees kent dit gevoel in ieder geval wel. Zij voelt nooit een beetje, maar altijd alles heel erg veel. Dan lijkt het alsof ze oorwarmers op heeft. Dan begint haar kop te roken en alles te draaien. Ze ontploft. En niet alleen zij, ook haar moeder heeft dat af en toe. Als Kees ontploft dan is ze er gewoon even niet. Maar dat begrijpt niet iedereen altijd even goed.

Maar ja, hoe kom je na zo’n ontploffing weer tevoorschijn? En hoe gaan jij en de mensen om je heen met zo’n ontploffing om? De keos van Kees is een voorstelling voor iedereen die wel eens ontploft. Want zoveel voelen is nou eenmaal best lastig en creëert chaos, “keos”. Maar zoveel voelen is ook buitengewoon bijzonder. De voorstelling laat zien wat er gebeurt als je emoties in perspectief plaatst en laat zien dat af en toe ontploffen helemaal niet erg is. Tijd en ruimte lossen het vaak vanzelf op.

TG.AAA is een theatercollectief bestaande uit: Anne-Fé de Boer, Anna Keuning & Anna Nijenhuis. Samen maken ze theater voor jong en oud en voor alles en iedereen, waarbij geen onderwerp wordt geschuwd. Oprecht en eerlijk, verhouden ze zich tot zichzelf, de wereld en de ander. Ze weten hun verschillende krachten te bundelen, waardoor hun voorstellingen zowel humoristisch, talig, fysiek & fantasierijk worden. Vol energie brengen ze hun voorstellingen naar theater en festivals. Waarmee ze hopen je te doen lachen en troosten.

Anne-Fé de Boer is ook te zien in de voorstelling Doen eens lief! op 5 november in Naat Piek.


datum: woensdag 11 oktober 2023
locatie: Eigen Herd, Rooijsestraat 32, Uden

leeftijd: vanaf 6 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,–

Reserveren verplicht. Kijk op de pagina Kaartverkoop voor de instructies

Reserveren kan vanaf dinsdag 15 augustus.