19/12 De Lejo Kerstshow 3+

door Lejo

Lejo, het beroemde vingerpoppetje, komt deze keer met een heuse Kerstshow. Hij neemt al zijn vrienden mee. Ze versieren een boom, zingen kerstliedjes en luiden de jingle-bells. En Rudolf het rendier komt langs!

Een vrolijke kerstvoorstelling voor het hele gezin. Én opa en oma.

Lejo wordt gespeeld door de twee handen van Leo Petersen, met behulp van een koffer vol houten ogen. Lejo is bekend geworden door zijn voorstelling Hands up! en natuurlijk door zijn filmpjes in Sesamstraat.  En op zijn eigen youtube kanaal.

Let op! Het maximum aantal deelnemers is 60. We laten de kinderen zoveel mogelijk voorin zitten op bankjes en stoelen. Ouders zitten in een kring achterom de kinderen. Je kunt eventueel je kind op schoot houden.
Het aantal volwassenen dat we verantwoord kunnen ontvangen is beperkt. Wij willen je daarom vragen, als het even kan, met 3 of 4 kinderen te komen.

datum: zaterdag 19 december 2020
locatie: Jeugdhuis De Sprong, Aert Willemsstraat 8, Volkel

leeftijd: vanaf 4 jaar
aanvang: 15.00 uur (volgereserveerd)
entree: € 4,–

Kaarten reserveren vanaf 1 september. Kijk verder op kaartverkoop

De voorstelling om 15.00 uur is volgereserveerd. We leggen een wachtlijst aan voor een extra voorstelling om 13.00 uur. Geef je op via reserveer@theaterspoor.nl. Bij voldoende animo gaat deze voorstelling door. Je krijgt tijdig bericht.