20/10 Meneertje Meer Afgelast

door Tg Winterberg

Meneertje wil ook.
Meneertje wil meer.
Meneertje wil alles, elke keer weer.

Meneertje Meer gaat over een Meneertje dat steeds meer wil en steeds meer neemt. Hij maakt uiteindelijk zelfs meer Meneertjes van zichzelf. Maar die Meneertjes willen ook meer en meer. De wereld raakt overspoeld door Meneertjes. Dan wil Meneertje Meer niets meer.

Een beeldende en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar over alles willen hebben en meer dan dat. Totdat blijkt dat tevéél echt bestaat.

De voorstelling wordt gespeeld door Marlyn Coetsier en Mark Haayema. Hij maakte ook het boek waar de voorstelling op is gebaseerd.

De voorstelling heeft in 2018 de Zilveren Krekel gewonnen. De jury: “Meneertje Meer is een verbluffend beeldende voorstelling. (…) Het poppenspel is energiek, vol vaart, humor en knappe (komische) timing. (…) Een razend knappe voorstelling voor 3+ waarin de allerkleinsten maar ook iets oudere kinderen hun eigen gedrag subtiel gespiegeld zien. Om over ons volwassenen maar helemaal te zwijgen.”

datum: zondag 20 oktober 2019 (herfstvakantie)
locatie: Dorpshuis De Phoenix, Pastoor van Winkelstraat 11, Schaijk
leeftijd: vanaf 3 jaar
aanvang: 13.30 (=vol) en 15.30 uur Afgelast
entree: € 4,–

Meneertje Meer stond al eerder in Naat Piek in Uden. Twee keer ‘volle bak’ dus snel reserveren! De voorstelling van 13.30 uur zit inmiddels vol.