29/11 PAK’M 3+ (herkansing)

door BonteHond

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias. Deze voorstelling is Language No Problem (LNP), dus zeer geschikt voor iedereen die het Nederlands (nog) niet machtig is.

concept en regie: René Geerlings
medemaker en soundtrack: Wim Conradi
spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Frankly Joe Maulany, Matthijs Mahler, Anna Keuning, Roos Hoogland, Joep Hendrikx, Michiel Blankwaardt, in wisselende samenstellingen


datum: zondag 29 november 2020
locatie: Dorpshuis De Garf, Kerkstraat 35, Zeeland

leeftijd: vanaf 3 jaar
aanvang: 13.30 en 15.30 uur
entree: € 4,–

Let op! Het maximum aantal deelnemers is 60. We laten de kinderen zoveel mogelijk voorin zitten op bankjes en stoelen. Ouders zitten in een kring achterom de kinderen. Je kunt eventueel je kind op schoot houden.
Het aantal volwassenen dat we verantwoord kunnen ontvangen is beperkt. Wij willen je daarom vragen met 3 of 4 kinderen te komen.

Kaarten reserveren vanaf 1 september. Kijk verder op kaartverkoop