16/12 Wakker! 5+

door Theatergroep Fien

Het is nacht en iedereen slaapt. Maar achter de gordijnen in een hoog flatgebouw branden bedlampjes. Zonder dat ze het van elkaar weten, liggen alle bewoners wakker.

Een harig zwart monster dat bang is voor het meisje dat elke nacht boven hem in bed kruipt. Meneer Dujardin is 103 en is zó blij dat hij er niet van kan slapen. Hij leeft al zóóó lang, dat hij denkt dat hij misschien wel onsterfelijk is. En Sofie? Sofie vraagt zich af of de laatste Dodo van zichzelf wist dat hij de allerlaatste was.

Ondertussen springt er een poes van balkon naar balkon, ze denkt dat ze van niemand is. Maar stiekem woont ze eigenlijk bij iedereen. Wakker! is een liedjesvoorstelling van Theatergroep Fien over piekeren en wakker liggen. Over dromen met je ogen open en zin hebben in de volgende dag.

Fien is een vaste, bijzondere gast op het Theaterspoor. Na ‘Het verloren sporen museum’, ‘Ariadne’, ‘Een broer om in te bijten’, ‘Buik van wol’ en ‘Hoeveel zou de wereld wegen?’ alweer de 6de voorstelling! En wat voor Theaterspoor geldt, geldt zeker ook voor Fien: Telkens weer een avontuur…


datum: zondag 16 december 2018
locatie: Naat Piek, Pnemstraat 1, Uden
leeftijd: vanaf 5 jaar
aanvang: 15.00 uur
entree: € 4,–

Kaarten reserveren