11/10 Woosh 1,5+

door Het Laagland

WOOSH! is een wondere wereld gemaakt van… niets. Je ziet het niet, maar het is er wel. Je kunt het horen. Karlijn en Bram spelen met lucht en zetten hiermee elkaar en de wereld in beweging.

Op een vloer van bubbeltjesplastic dagen Karlijn en Bram elkaar uit. Het vergt hun opperste concentratie om de bubbeltjes onder hun voeten niet te laten knappen. Ze houden hun adem in. Ze nemen je mee in een reeks van beelden en klanken, die via adem en zang eindigen in een wonderlijke wereld waar lucht zichtbaar wordt gemaakt. WOOSH! is een voorstelling om naar te kijken en te luisteren. Na de voorstelling worden alle kinderen uitgenodigd om op de vloer al blazend mee te spelen.

Deze voorstelling is een bijzondere samenwerking tussen muzikaal theatermaker Karlijn Hamer (Joris & De Drakentemmers) en beeldend kunstenaar/theatermaker Bram van Helden (PLAN-Brabant, Zuidelijk Toneel). Karlijn Hamer won een Operadagen Award 2019 voor vernieuwend muziektheater. Ze was tijdens haar jeugd in Sittard al actief bij Jong Laagland en versterkt Het Laagland inmiddels als actrice en maker.

concept en spel: Bram van Helden en Karlijn Hamer
coaching en eindregie: Inez Derksen
meer info over Het Laagland: www.hetlaagland.nl


datum: zondag 11 oktober 2020
locatie: Eigen Herd, Rooijsestraat 32, Uden

leeftijd: van 1,5 – 3 jaar
aanvang: 14.00 en 15.30 uur
entree: € 4,

Let op! Het maximum aantal deelnemers is 40. De spelers van Het Laagland brengen zelf bankjes mee en verdelen het publiek over de ruimte.

Kaarten reserveren vanaf 1 september. Kijk verder op kaartverkoop