12/3 BullyBully 3+

foto: Kamerich & Budwilowitz

Door Maas Theater en Dans

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

In BullyBully ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

BullyBully is de langverwachte opvolger van Gezocht: konijn, Aaipet en Pak’m, drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen. 

“Vandaag BullyBully gezien in Utrecht bij festival tweetakt. Geniaal! Kneiter hard gelachen (harder dan mijn neefje van 3). Elke minuut van de voorstelling genoten en vooral de dance battle! Ga zo door ladies!”


Datum: zondag 12 maart 2023
locatie: Ontmoetingsplein Mellepark, Germenzeel 900, Uden
leeftijd: vanaf 3 jaar
aanvang: 13.30 uur
entree: € 4,

Wil je kaartjes reserveren? Kijk dan op de pagina Kaartverkoop hoe je dat doet.