kaartverkoop

Reserveren voor het Najaarsprogramma is nog niet mogelijk. Wil je op de hoogte blijven, geef je dan op voor de Spoorwijzer. Dan krijg je tijdig bericht als de ‘reserveringslijnen’ weer open gaan.

Als gevolg van de corona-aanwijzingen gaan we de kaartverkoop anders doen dan je van ons gewend bent. Om rijen en opstoppingen aan de kassa te voorkomen gaan we over naar ‘betaling vooraf’. Hieronder lees je hoe we het bedacht hebben. We hopen dat jullie weer met net zo veel plezier als voorheen naar onze voorstellingen komen.

Voorstellingen corona-proof

Wij bekijken per locatie en per voorstelling hoeveel volwassenen we verantwoord kunnen verwelkomen en hoeveel kinderen we een plekje kunnen geven. Wij hopen natuurlijk dat je met zo veel mogelijk kinderen komt! Neem dus één of meer vriendjes mee. Of neefjes en nichtjes. Sowieso een leuk idee, denken wij.

Nadere informatie over publieksopstelling en aantallen vind je steeds op de pagina van de betreffende voorstelling.

Reserveren verplicht

Reserveren voor de voorstellingen is ook bij Theaterspoor verplicht. Wij ontvangen je reservering het liefst per mail: reserveer@theaterspoor.nl. Wil je daarin aangeven hoeveel kaartjes je wil bestellen èn uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je gezelschap bestaat. Om verwarring te voorkomen is het fijn als je aangeeft op welke naam wij de reservering moeten zetten. Tot slot graag een 06 nummer waarop wij je makkelijk kunnen bereiken of een bericht sturen.

Betaling vooraf

Een week voor de voorstelling krijg je van ons per mail een betaalverzoek. In het opmerking-veld graag vermelden:

* De naam waaronder de reservering  bij ons genoteerd staat.
* Het aantal kaartjes, de datum van de voorstelling en zo nodig ook de aanvangstijd. (Bij 2 uitvoeringen op dezelfde dag. )

Wil je a.j.b. uiterlijk 3 dagen voor de voorstellingsdatum de betaling doen, dan hebben wij tijd om de administratie op orde te brengen.

Verhinderd?

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk, zodat wij anderen blij kunnen maken. Als je gezelschap van samenstelling wijzigt of je wil het aantal kaartjes aanpassen, stuur ons dan even een mail, dan bekijken wij wat er mogelijk is.