kaartverkoop

Reserveren voor het Najaarsprogramma is vanaf 1 september mogelijk. Uitzondering: kaartverkoop voor Lejo’s Kerstshow begint op 1 december .

Als gevolg van de corona-aanwijzingen doen we de kaartverkoop anders dan je misschien van ons gewend was. Om rijen en opstoppingen aan de kassa te voorkomen zijn we overgegaan naar ‘betaling vooraf’. Hieronder lees je hoe we het bedacht hebben. We hopen dat jullie weer met net zo veel plezier als voorheen naar onze voorstellingen komen.

Voorstellingen corona-proof

Wij hopen van harte dat we ergens dit najaar weer terug kunnen naar de situatie vóór corona. Wij bekijken hoe het zich ontwikkelt en bepalen (uiterlijk) een week voor iedere voorstelling hoeveel publiek we veilig kunnen en mogen ontvangen. Mogelijk plannen we – als de groep daarmee akkoord gaat – een tweede uitvoering op dezelfde middag.

Reserveren verplicht

Reserveren voor de voorstellingen is ook dit najaar bij Theaterspoor verplicht. Wij ontvangen je reservering het liefst per mail: reserveer@theaterspoor.nl. Wil je daarin aangeven hoeveel kaartjes je wil bestellen èn uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je gezelschap bestaat. Om verwarring te voorkomen is het fijn als je aangeeft op welke naam wij de reservering moeten zetten. Tot slot graag een 06 nummer waarop wij je makkelijk kunnen bereiken of een bericht sturen.

Betaling vooraf

Een week voor de voorstelling krijg je van ons per mail een betaalverzoek. In het opmerking-veld graag vermelden:

* De naam waaronder de reservering  bij ons genoteerd staat.
* Het aantal kaartjes, de datum van de voorstelling en zo nodig ook de aanvangstijd. (Bij 2 uitvoeringen op dezelfde dag.)

Wil je a.j.b. uiterlijk 3 dagen voor de voorstellingsdatum de betaling doen, dan hebben wij tijd om de administratie op orde te brengen.

Verhinderd?

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk, zodat wij anderen blij kunnen maken. Als je gezelschap van samenstelling wijzigt of je wil het aantal kaartjes aanpassen, stuur ons dan even een mail, dan bekijken wij wat er mogelijk is.