CORONATOEGANGSBEWIJS

Wij hanteren de voorschriften van de Rijksoverheid. Je hebt dus voorlopig een coronatoegangsbewijs nodig om voorstellingen te bezoeken.

Dit betekent dat we je bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs te laten zien via de CoronaCheck-app of een printje (verkrijgbaar via coronacheck.nl of de huisarts). 

Kinderen onder de 13 jaar zijn vrijgesteld. Voor de Culturele Instuif in het Mondriaanhuis geldt evenmin een QR-verplichting.

WAT IS EEN CORONATOEGANGSBEWIJS?
De QR code in de CoronaCheck-app of op het printje is jouw geldige coronatoegangsbewijs. Deze QR code kun je activeren als je voor een van onderstaande in aanmerking komt:

  • Vaccinatiebewijs: Bewijs van volledige coronavaccinatie. Een vaccinatie is geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de voorstelling. Via www.testenvoortoegang.org kun je een afspraak maken voor een coronatest bij jou in de buurt.
  • Herstelbewijs: Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona. 

Je kunt de CoronaCheck-app downloaden in de App Store of de Play Store. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronabewijs ook printen via de website coronacheck.nl.


HOE CONTROLEREN WIJ?
Direct bij binnenkomst wordt jouw QR code gescand door een medewerker. Open dus alvast de app op je smartphone en houd deze gereed. Om de QR code te controleren is een ID bewijs nodig (rijbewijs, ID-kaart of paspoort). Houd deze dus ook bij de hand.