kaartverkoop

Als gevolg van de corona-aanwijzingen doen we de kaartverkoop anders dan je misschien van ons gewend was. Om rijen en opstoppingen aan de kassa te voorkomen zijn we overgegaan naar ‘betaling vooraf’. Hieronder lees je hoe we het bedacht hebben. We hopen dat jullie weer met net zo veel plezier als voorheen naar onze voorstellingen komen.

Reserveren verplicht

Reserveren voor de voorstellingen is ook dit voorjaar bij Theaterspoor verplicht. Wij ontvangen je reservering het liefst per mail: reserveer@theaterspoor.nl. Wil je daarin aangeven hoeveel kaartjes je wil bestellen èn uit hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je gezelschap bestaat. Om verwarring te voorkomen is het fijn als je aangeeft op welke naam wij de reservering moeten zetten. Tot slot graag een 06 nummer waarop wij je makkelijk kunnen bereiken of een bericht sturen.

Bij meerdere voorstellingen graag ook de voorkeurstijd aangeven.

Kaarten bestellen kan tot de dag van de voorstelling. Voor de betaling sturen wij een betaalverzoek.

Verhinderd?

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk, zodat wij anderen blij kunnen maken. Als je gezelschap van samenstelling wijzigt of je wil het aantal kaartjes aanpassen, stuur ons dan even een mail, dan bekijken wij wat er mogelijk is.