Nog een paar voorstellingen…

Er staan dit voorjaar nog een paar voorstellingen gepland. Voor ieder wat wils. Kijk maar: Programma voorjaar 2023

En natuurlijk onze twee eigen producties: Een podcast over Marieke en een korte film over Naat Piek. Deze zijn nog steeds te zien en beluisteren.

Bij iedere voorstelling staat een minimum leeftijd. Té jonge kinderen kunnen het vaak niet volgen en gaan zich vervelen. Of ze worden bang en willen weg. Geen fijne (eerste) theater-ervaring. Wij vragen jullie dringend daar aan mee te werken. Fijn voor de rest van het publiek, de theatergroep èn je eigen kind.

Wil je op de hoogte blijven, geef je dan op voor de Spoorwijzer. Stuur een mailtje naar spoorzoeker@theaterspoor.nl en we zetten je op de lijst.

Tot ziens, tot Theaterspoor!

Boekje Naat Piek en Marieke

Karel den Biggelaar en Gert-Jan Peeters

Vorig jaar augustus gingen de podcast ‘Marieke’ en de film ‘Naat Piek en de kroegbazin’ in première. Van beide producties is nu ook een boekje beschikbaar. Nummer 1 en 2 van wat een serie moet gaan worden: Kom Op Verhaal In De Maashorst.

Ze zijn te koop in Uden bij Bruna (Passage 7), Primera (Sacramentsweg 70) en het Toeristisch Informatie Punt (Mondriaanplein16). Let op: de oplage is beperkt.

Het Naat Piek-boekje is geschreven door Gert-Jan Peeters en geïllustreerd door Karel den Biggelaar.

Marieke-podcast gelanceerd

Het is zover! De podcast Marieke, of: het meiske en de paarse hei is officieel gelanceerd. Op de Slabroekse Hei met een silent disco. Heerlijk in de schaduw met taart en koele drankjes. Componist Bart van Dongen gaf een toelichting op zijn soundtrack compositie.

Podcast ‘Het meiske en de paarse hei’ | Noord Oost Brabantse Bibliotheken (nobb.nl)

Alles klopt en is zo mooi verzorgd, de stem van de actrice, de muziek, de kwaliteit van de opname. Er gaat rust vanuit maar je wil blijven luisteren.” Leny van Grootel

“Ikzelf ben tamelijk nuchter en laat me niet snel omver blazen door een vertelling. Ik ben die IVN-er die met de Plantenwerkgroep het veld in trekt om te inventariseren wat er zoal groeit en bloeit, en vooral waarom. Daar komen geen legendes aan te pas. Maar eenmaal in Marieke’s verhaal meegezogen, verandert dit.” Gerda Vloet.